Șieu: Prefectul Ovidiu Frenț a recomandat consilierilor să îl protejeze pe noul primar, să nu pățească ca fostul primar. Cătineanu l-a taxat elegant: S-a încurcat cu niște derbedei!

 Prezent la instalarea oficială a primarului nou ales pe 11 iunie, la alegerile parțiale locale de la Primăria comunei Șieu, prefectul de Bistrița-Năsăud Ovidiu Frenț a recomandat consilierilor aleși la scrutinul din 2016 să colaboreze cu noul primar Ionuț Cifor Tiniș și să nu îl streseze, Doamne Ferește, să nu pățească ceva, avînd în vedere dispariția prematură a edilui ales doar cu un an în urmă, Olimpiu Iuga Napeu, omorît  pe 1 august 2016, de stres și de multele griji pe care i le dădea primăria săracă și proiectele în derulare...

Consilierul Petru Cătineanu l-a taxat la obiect pe prefectul Frențiu: El și-a găsit niște derebedei cu care a lucrat. Nu noi i-am făcut problemele.

Primarul Cifor Tiniș a afirmat că, practic, ca UAT nu ai cum să scapi de acest tip de firme, mari, care vin licitații, și afli mai tîrziu că nu sînt în regulă...

Regretele prefectului sau scuzele anticipate ale noului primar, nu rezolvă problema endemică din adminstrația publică românească sau de la Șieu: adică ilegalitățile! Atîta vreme cît nu se fac verificări privind firmele care sînt primite în licitații și unii primari așteaptă doar șpaga, mare și deasă, putem face parastase, că le facem degeaba! Aviz amatorilor!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.