Un tren personal a deraiat în gara Mogoşeni. CJAS B-N îi aşteaptă pe medici să semneze actul adiţional. Gloria Bistriţa, înfrîntă de Steaua Bucureşti. Condamnat pentru ... copaci!

Mesagerul :Un tren personal a deraiat în gara Mogoşeni.  Regionala CFR Cluj a început o anchetă care urmează să stabilescă cauzele deraierii unui tren personal, eveniment produs ieri, în jurul orei 18.30, în apropierea staţiei CFR Mogoşeni. Este vorba de trenul personal 4485 care circula pe relaţia Ilva Mică- Dej, ultimele două vagoane sărind de pe şine din cauze rămase încă necunoscute în timp ce garnitura intra în gară, pe o linie secundară. Din fericire, nu au existat victime omeneşti, iar cei circa 50 de pasageri aflaţi în tren şi-au continuat călătoria, ajungând în localităţile de domiciliu cu ajutorul unui tren accelerat care a trecut prin Halta Mogoşeni la câteva minute după incident şi i-a preluat. Mai multe citiţi aici.

Citynews: CJAS B-N ii asteapta pe medici sa semneze actul aditional In conditiile in care medicii de familie nu mai prescriu retete compensate si gratuite, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bistrita-Nasaud ii asteapta pe medici sa treaca pe la sediul CJAS pentru a semna acte aditionale la contractul privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadru sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2010. Actul aditional poate fi semnat incepand de astazi si este antedatat cu 1 aprilie 2010.
Tocmai lipsa acestui contract cadru i-a condus pe medici la luarea unor masuri drastice, tinandu-se cont de faptul ca pana la 1 aprilie acesta trebuia sa fie publicat in Monitorul Oficial, lucru care nu s-a intamplat. Medicii au motivat la acea data ca nu cunosc normele de aplicare ale contractului cadru si ca atare au refuzat sa il semneze, mai ales ca aveau si informatii ca prin noul act sunt sanse foarte mari de diminuare ale fondurilor alocate cabinetelor medicale. Detalii aici.

Bistriţeanul:Gloria Bistrita, infranta de Steaua Bucuresti.Partida de fotbal dintre Gloria Bistrita si Steaua Bucuresti, disputata pe stadionul municipal s-a incheiat cu o pierdere a echipei bistritene. Scorul a fost de 1 la 2, in favoarea Stelei.
Gloria Bistrita a jucat in aceasta seara un meci impotriva Stelei Bucuresti, din etapa a 26-a a Ligii I. Partida a debutat la ora 20:30 pe stadionul municipal. Dupa finalul celor 90 de minute de joc, arbitrii au dat fluierul de final al meciului, castigatoare fiind echipa Steaua cu scorul de 2 la 1.In prima repriza a meciului, Steaua Bucuresti a reusit sa inscrie un gol printr-o pasa a lui Bogdan Stancu, jucatorul care ii trimite bine lui Karamyan. Acesta din urma intra in careu si marcheaza cu un sut puternic la coltul lung. Gloria Bistrita reuseste sa egaleze in minutul 50 prin Moraes care inscrie cu o lovitura de cap din centrul careului. Citiţi mai multe amănunte aici.

BistriţaOnline:Condamnat pentru ... copaci.Un tânăr în vârstă de 20 de ani dintr-un sat bistriţean, dat în urmărire internaţională întrucât se sustrăgea executării a două pedepse cu închisoarea pentru infracţiuni silvice, a fost reţinut de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, transmite MEDIAFAX.Tânărul în vârstă de 20 de ani din Budacu de Sus a fost condamnat la închisoare de două ori, o dată în luna decembrie a anului trecut şi o dată în luna ianuarie a.c., pentru infracţiuni silvice. Întrucât s-a sustras de la executarea pedepsei, el a fost dat în urmărire internaţională.Agentul principal Claudia Creţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, a informat, joi, că tânărul a fost găsit poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri şi de cei ai postului de Poliţie Dumitriţa, în localitatea Budacu de Sus, de unde l-au ridicat. Detalii citiţi aici.

 

 Foto: Mesagerul.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.