Incredibil! Începînd din 2007, fructele şi legumele au fost tratate cu INIŢIUM!!! Românii au fost cobai fără să ştie!!! E confirmat oficial! Un senator rupe tăcerea!

Ceea ce spune senatorul de PDL Iulian Urban astăzi, noi postam în 3 februarie 2010, cînd publicam o informaţie BOMBĂ. Ea se referea la o declaraţie a ministrului agriculturii, Mihail Dumitru, făcută la televiziunea naţională, prin care era recunoscut faptul că, INIŢIUM, otrava cancerigenă, cu care, noi ştiam că urmează să fie tratate - începînd din acest an - fructele şi legumele împotriva dăunătorilor, ar fi ajuns în farfuriile noastre încă din 2007! Ceea ce atunci părea de necrezut, astăzi are confirmarea oficială a Ministerului Agriculturii. Mulţi dintre noi au fost cobai, fără să ştie, consumînd fructe şi legume tratate cu otrava cancerigenă, cunoscută sub denumirea generică de INIŢIUM!!!

 

Senatorul PDL de Ilfov, Iulian Urban scrie pe blogul său, imediat ce a intrat în posesia răspunsului de la Ministerului Agriculturii, cu privire la testarea pestcidului INIŢIUM în România că " răspunsul este ....NAUCITOR ! La ce dracu mai platesc taxe si impozite ? Ce mai caut eu în Parlament ?
Nu pot să nu îmi pun aceste întrebari citind răspunsul ministrului Mihai Dumitru," se întreabă retoric parlamentarul.
Redăm mai jos, integral postarea de pe blogul senatorului PDL Urban Iulian

"Carelevasăzică.....Institutul "Gheorghe Ionescu Siseşti" din subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice care cu ce credeti ca ar trebui sa se ocupe : cu cercetări care să îmbunătăţească calităţile nutriţionale şi parametrii de sănătate a fructelor româneşti, ei bine acest institut a început în 2007, sub Guvernul Tăriceanu, testarea pesticidului INIŢIUM, fără să anunţe public acest lucru, fără nici o informare publică.
Citiţi să vedeţi că aceste două componente cancerigene ORVEGO şi ENERVIN au fost DEJA!!!!!! testate in Romania in 2007-2009 , pe ascuns, iar acum ni se spune că o sumedenie de instituţii publice au autorizat testele şi se trece direct la folosirea acestuia în agricultura românească.
Aşadar crima s-a produs deja, iar acum se pare ca nu vom mai avea cum să aflăm dacă fructele de pe masa noastră sînt sau nu alterate iremediabil prin folosirea celor doua produse cancerigene care conţin INIŢIUM.

PS- ştiţi că am cerut oficial Comisiei de Agricultură din Senat să înceapă o anchetă parlamentară în acest sens [ fiind comisie de specialitate ] însă....am primit tăcere şi indiferenţă faţă de acest subiect. Mai mult ce mai pot face ?"

 

Daţi clik pe blogul senatorului, Urban Iulian, pentru a citi răspunsul pe care parlamentarul l-a primit de la Ministerul Agriculturii, şi care confirmă oficial, ceea ce ziarul-bn.ro, spunea încă de acum o lună: că eram otrăviţi fără ştim!

 

Comentarii

Iulian urban

Ce tot il promovati atata pe papagalul asta de iulian urban?
Si-a facut un blog in care se agita ca un spray, face declaratii socante, insa n-are nici dovezi in sprijinul afirmatiilor sale nici calificarea necesara pentru a face astfel de declaratii.
Hai sa fim seriosi, teste se fac in orice domeniu, de aia exista statiuni de cercetare.De aici si pana la a afirma ca suntem cobai e o cale lunga - insa greu de strabatut celor cu IQ sub genunchiul broastei. O alta treaba interesanta e ca, chiar daca ar avea dreptate, romanii consuma in proportie de 90% legume de la supermaket(care stim cu totii vin din tari vecine si pretine, care probabil n-au testat inca radiatiile cosmice pe ele) asa ca , din nou partea cu cobaii pica.
Ma intreb si eu, ca fel ca si dumnealui, ce cauta in parlament.Nu stie, deci e grav.

Domnu` Urban. Lasati vrajeala si galagia, ca nu asta va poate propulsa in cariera, ci faptele concrete, care pana acum sunt 0. Cateva initiative de 2 lei , gandite cu un neuron(din cei doi pe care-i aveti si care lucreaza numai alternativ), fara gandire de ansamblu pe termen lung.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.