BN: Alegeri locale la Șieu: Ionuț Simionca -PMP- Dreapta ar trebui să sprijine un singur candidat!

 Ionuț Simionca, deputat PMP de Bistrița-Năsăud, președintele filialei bistrițene a partidului popular, a făcut zilele trecute apel către partidele de pe dreapta eșicherului politic din județ pentru a strînge rîndurile în vederea alegerilor locale parțiale care vor avea loc în 11 iunie în comuna Șieu.

”Cel mai important este să venim cu un om capabil, care poate să câștige Primăria Șieu, un om care să susțină valorile de dreapta. Fac un apel către PNL, către USR să propunem împreună un candidat. Dacă într-adevăr partidele de dreapta își doresc să câștige lupta împotriva alianței PSD-ALDE, trebuie să alegem un candidat cu o șansă reală și să ne unim forțele. Dacă suntem divizați, nu vom câștiga. Voi avea discuții cu liderii politice ai acestor două partide, îmi doresc din suflet ca partea dreaptă a politicii românești să câștige această primărie. Vom reuși numai dacă lucrăm împreună. Noi, cei de la PMP, avem o persoană care ar dori să candideze, dar în același timp suntem realiști. Dacă toți de pe dreapta vom susține un singur candidat, putem să batem PSD-ALDE”, a spus Ionuț Simionca într-o conferință de presă, potrivit timponline.ro

Scrutinul alegerilor locale parțiale de la Șieu va avea loc pe 11 iunie și este efectul încetării mandatului prin deces a primarului Iuga Napeu Olimpiu, la o lună după alegerile din iunie 2016.

Guvernul a decis ca în data de 11 iunie 2017 să se organizeze scrutinul local parţial pentru alegerea primarilor localităţile în care această funcţie a fost vacantată. 

 

FOTO: mesagerul.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.