Archive - Mai 2020

Data

May 30th

Invitație la meditație: Stive Morgan SPIRIT OF THE EARTH

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Să fiți sănătoși!

Fundația ”Doina Cornea” susține candidatura poetei Ana Blandiana la premiul Nobel!

comunicat de presă Fundația Ana Blandiana

 APEL Fundația Doina Cornea:

Susținem candidatura doamnei Ana Blandiana
la Premiul Nobel pentru Literatură 2020!

Cluj-Napoca: Azi, 30 mai 2020, de ziua Doinei Cornea, ca cel mai frumos dar pe care i l-ar putea face, Fundaţia Doina Cornea împreună cu Societatea Civilă de Avocați "Iordăchescu & Asociații" lansează întregii societăţi româneşti, instituţiilor statului, fundaţiilor şi asociaţiilor următorul APEL:


May 28th

Pui de căprioară hrăniți cu lapte din sticle...

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Lumea animală: o perpetuă mirare și înminunare!

Din lumea celor care nu cuvântă, dar au simțuri nealterate...

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Album ŻYCIE W ZACHWYCIE Czesław Dysarz

 Album ŻYCIE W ZACHWYCIE

Czesław Dysarz a postat o nouă fotografie.
Ieri la 05:19 ·

Cât ne mai costă aleșii corupți? La această întrebare răspunde useristul Călin Stan!

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

 Potrivit comunicatului USR BN remis presei, candidatul acestui partid la localele din viitoare, Călin Stan, continuă analizarea costurilor pe care le plătim din propriile buzunare pentru diverși corupți cocoțați în funcțiile de la Primăria Bistrița. Nota red.

Comunicat:

May 26th

Trei Căline și doar trei?! Pe cine reprezintă consilierii locali, după ce depun, ca să fie, jurământul?

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

 Ceea ce se întîmplă în originala democrație românească, implementată de Iliescu și ai lui urmași, de pe la toate partidele, este o bătaie de joc la adresa alegătorului, care, după ce a trimis în legislativele locale niște ”oarecari politruci”, nu mai are nici o putere, și, în plus este batjocorit pe față, cu tupeu! Că un astfel de ”reprezentant” ce nu mai reprezintă alegătorul, uită să dea un raport, nu anual, măcar la patru ani, este deja o practică. ”El se jură că nu fură...să respecte bla, bla, este altă bătaie de joc!

May 25th

Scrisoarea unui vechi țărănist, șef de partid, către premierul Ungariei. Lui Viktor Orban i se cere să recunoască Trianonul!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziariștii.com

 Un partid din România, grupat în jurul unui nucleu reprezentativ de foști fruntași ai PNȚCD (Liviu Petrina, Ion Varlam etc.), a transmis o scrisoare premierului Ungariei, Viktor Orban, îndemnându-l pe acesta să recunoască Tratatul de la Trianon și atrocitățile săvârșite de maghiar în cel de-al Doilea Război Mondial.
Scrisoarea este semnată de președintele Partidului Corectei Guvernări (PCG), Ion Varlam, fost deținut politic și fost reprezentant de vază al PNȚCD. Preluare de pe ziaristii.com, integrală. Nota Red.

May 24th

Update: Așa zișii liberali din Senat, țin cu Mafia? Anti Mafia pădurilor intră la vot în Senat, cameră decisivă!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare mihai goțiu face book

 Săptămână de foc, în Parlament, pentru legile Anti-Mafia Pădurilor! Cum te poți implica și TU! Peste 44.000 de cetățeni au făcut-o deja, este mesajul pe face book a senatorului USR de Cluj, Mihai Goțiu! Postarea parlamentarului este preluată integral. Redacția

După ce a fost adoptată de Camera Senatului, legea USR de înființare a ”DNA-ul Pădurilor” (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Mediu), a ajuns la Senat (care e cameră decizională). Luni o voi avea la aviz la Comisia pentru Ape și Păduri - vă țin la curent.

May 19th

Urmează scumpiri la Aquabis. Cum se justifică acestea, este întrebarea useristului Călin Stan!

comunicat de presă USR BN

 

Scumpiri majore de tarife la apă și canalizare, pentru următorii cinci ani de zile, este ceea ce îi așteaptă pe locuitorii județului, după cum au anunțat deja, încă de la finele anului trecut, reprezentanții Aquabis. Peste 27% va fi majorarea de preț în 2025 la apa furnizată de operatorul unic județean, și aproape 40% pentru serviciile de canalizare.

Update: Bebelușii de la Kiev nu sunt abandonați, ci părinții nu pot ajunge la ei, din cauza CORONACRIZEI! Scene răvășitoare din clinicile de mame-surogat din Ucraina. Sute de nou-născuți au rămas blocați „pe stoc” din cauza pandemiei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

Update: Precizări necesare referitoare la bebelușii născuți la Kiev! MAE român ar trebui să se implice și să organizeze o cursă diplomatică pentru aducerea copiilor în țară!