Archive - Mar 23, 2020

Iohannis: Aveți grijă de părinți și bunici, dar de la distanță! Urmează săptămâni critice

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Presedintele Klaus Iohannis a facut, luni, un nou apel la populatie sa stea in casa si sa respecte masurile luate de autoritati, pentru a impiedica raspandirea coronavirusului.

Seful statului a subliniat ca toate datele arata ca noul coronavirus poate fi letal intr-o proportie mult mai mare pentru persoanele in varsta fata de cele tinere si le-a cerut acestora sa evite deplasarile si sa nu se expuna unui risc urias.

Apropos de chinezi! Profesorul Păunescu îi acuză pe chinezi că au furat tehnologia de vaccin anti-coronavirus elaborată la Timișoara!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

Ca să vezi la ce se mai pretează chinezii: după ce au exportat coronavirusul în toată Lumea s-au apuca și de furat rezultatele cercetătorilor. Ale celor din Timișoara, știm deja: Nota red

Șieu: Roxana Pașc propune donarea indemnizațiilor către spitalele din județ. Problema este că nu toți consilierii vor

redactia@ziarul-bn.ro
preluare face book roxana pasc

 Pe pagina sa de socializare consilierul local din Șieu, Roxana Pașc propune donarea indemnizațiilor pentru nevoile crizei de coronavirus:
21 ore ·

Ce putem învața din cazul Coreei de Sud pe tema #Coronavirus?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare contributors.ro

 Coreea de Sud e a doua tara dupa China care reuseste sa reduca numarul noilor pacienti infectati, adica sa aplatizeze curba clasica de contaminare, potrivit NY Times. China și Corea de Sud sunt foarte diferite ca sisteme politice-culturale, însă au aplicat seturi relativ similare de acțiuni pentru a doua etapa a epidemiei. Probabil singura paralela care se poate face acum este cu teribila Gripa Spaniola de la începutul secolului XX, care a dus la moartea a 50 de milioane de oameni.