Archive - 2018

La mulți ani, România! Parada de 1 Decembrie 2018, București! Imagini TVR

redactia@ziarul-bn.ro
preluare tvr, publicamd

 La mulți ani, tuturor românilor!

November 30th

”Ultimii lupi liberi din Europa” din filmul de propagandă al Guvernului de Centenar sunt din Norvegia, ”lanurile care se unduiesc în bătaia vântului” sunt din Rusia

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro și you tube.com

 Mai multe dintre imaginile prezentate în filmul de propagandă al Guvernului Dăncilă cu ocazia Centenarului nu sunt din România, deși clipul își propune să sublinieze într-un mod exagerat ”lucrurile unice” pe care le are țara noastră.

November 29th

Rise Project a dat publicității episodul de investigații Brazilia din valiză! Dezvăluiri noi despre rețeaua de sifonat bani publici a lui Liviu Dragnea!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare rise project

 


O serie de documente, fotografii și înregistrări video din arhiva #TeleormanLeaks completează cu noi piese și personaje puzzle-ul brazilian din care fac deja parte Liviu Dragnea și apropiații săi.

November 26th

Rusia continuă strategia de ocupare a Ucrainei! 3 nave atacate de marina militară rusă în Marea Neagră! Începe războiul?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 3 ambarcațiuni ucrainene au fost capturate ieri în Marea Neagră, în strâmtoarea Kerci de către vase de război rusești. Cele trei ambarcațiuni de mici dimensiuni ale Ucrainei au fost pur și simplu lovite de către marina militară rusă iar marinarii acestora au fost luați prinzonieri, transmite presa străină. Șase dintre aceștia sunt răniți. Potrivit presei de la Kiev Parlamentul ucrainean va vota instaurarea legii marțiale.  

November 24th

Regina Maria a României - 5 minute de istorie

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și TVR

 Preluare TVR, 5 minute de istorie, emisiune realizată de istoricul Adrian Cioroianu!

AGENT GREEN PUBLICĂ DIMENSIUNEA EXPLOATĂRILOR CRIMINALE DIN PARCURILE NAȚIONALE

Comisia Europeană: România riscă un infringement major

November 13th

Parlamentul European votează astăzi Rezoluția privind statul de drept din România. Tot astăzi, Comisia Europeană publică raportul MCV, care este mai dur pentru România decât pentru Bulgaria

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 Parlamentul European votează marți, în plenul de la Strasbourg, Rezoluția privind statul de drept din România, care conține 13 recomandări și semnalează îngrijorările privind modificarea legilor justiției și a codurilor penale din România, ce "pot submina structural independența justiției și capacitatea de luptă împotriva corupției". Tot marți, Comisia Europeană va face public raportul în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV).

Octombrie 24th

Clipul zilei: Chris Rea - Looking For The Summer

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

Octombrie 21st

”CANCERUL” A CUPRINS ȘI PARCUL NAȚIONAL CĂLIMANI: 70.000 M3 DE LEMN TĂIAT ÎN ULTIMUL AN

redactia@ziarul-bn.ro
preluare agent green


Ministerul Mediului trebuie să pună capăt șefiei Romsilva de la administrarea Parcurilor Naționale pentru a salva ce a mai rămas din tezaurul natural național

București, 18 octombrie 2018 – Agent Green și EuroNatur trag un nou semnal de alarmă: ultimele zone vaste de sălbăticie, parcurile naționale din România sunt distruse și exploatate ilegal cu acordul Romsilva și sunt tolerate de Ministerul Mediului. O nouă investigație realizată de Agent Green scoate la lumină exploatările forestiere masive din Parcul Național Călimani, situat în Carpații Orientali.

Octombrie 1st

Greenpeace România lansează Forest Guardians, aplicația de mobil prin care poți salva pădurile de tăieri ilegale

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă

 Greenpeace România lansează Forest Guardians, aplicația pentru mobil care permite utilizatorilor să se implice activ în lupta pentru protejarea pădurilor și, în mod special, a pădurilor virgine, prin identificarea tăierilor ilegale și raportarea lor către autorități. Aplicația este disponibilă în Google Play Store, este gratuită, și poate fi descărcată direct pe smartphone-urile cu sistem de operare Android.