Archive - Iun 12, 2016

Data

Băile Figa: Camelia Potec demonstraţie în bazinul semiolimpic de la Băile Figa

Florica Dura

 Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, multipla campioană internaţională Camelia Potec a onorat cu participarea demonstrativă în cursa de ştafetă, bazinul semiolimpic de la Băile Figa, Beclean, Bistriţa-Năsăud, vineri 10 iunie.

Concurs de înot la Băile Figa

redactia@ziarul-bn.ro

 Vineri 1o iunie s-a deschis oficial sezonul estival la Băile Figa, Beclean. În deschidere concursuri de înot la care au participat copii şcolari.

Băile Figa: Podium pentru fete, categoria 18 plus la cros Băile Figa. Gabriela Szabo în primele 7

Florica Dura

 Celebra atletă, multiplă campioană mondială şi olimpică Gabriela Szabo, a onorat prin alergare demonstrativă, ediţia I a Crosului de la Băile Figa, Beclean, Bistriţa- Năsăud. Concursul de atletism a deschis oficial sezonul în staţiunea de distracţii administrată de Primăria Beclean.

În clip puteţi viziona imagini de la premiere, la categoria fete 18 ani plus, cursă în care a alergat şi Szabo.

 

 

 

 

Băile Figa: Concursul de cros 2000 de metri pentru categoria 18 plus. Gabriela Szabo aleargă demonstrativ

Florica Dura

 Multă voie bună şi determinare în ediţia I a Crosului de la Băile Figa, concurs cu care s-a deschis oficial sezonul estival în staţiunea turistică administrată de Primăria Beclean.

Alături de atleţi în plină afirmare, precum Robert Pîslaru, au alergat în cursa din care vă redăm secvenţe, funcţionari, profesori, oameni simpli dar şi multipla campioană internaţională, originară din Beclean Gabriela Szabo.

Robert Pîslaru a venit pe locul I la cros 2000 de metri, Băile Figa, Beclean. La fete a alergat demonstrativ şi fosta campioană Gabriela Szabo!

Florica Dura

 Atletul bistriţean, elev al Liceului Sportiv Bistriţa, Robert Pîslaru, originar din Sîngeorz Băi, unde a fost descoperit de fosta campioană naţională de 1500 metri, Ana Algeorge, a cîştigat ediţia 2016 a crosului de la Băile Figa, categoria 18 ani plus, într-un tempo de antrenament. În concurs, demonstrativ, la proba fete 18 plus a participat şi multipla fostă mare campioană olimpică, originară din Beclean, Gabriela Szabo, care în cursa de la Băile Figa s-a clasat pe locul 7. 

Băile Figa: Concursul de cros băieţi 10-12 ani adjudecat de Daniel şi Ştefan, ambii din Şieu Odorhei

Florica Dura

 Concurs de cros pentru băieţi la categoria de vîrstă 10-12 ani, în deschiderea oficială a sezonului estival la Băile Figa, Beclean.

Figa 2016: Vineri 10 iunie s-a deschis sezonul estival la Băile Figa, Beclean

redactia@ziarul-bn.ro

Staţiunea turistică în devenire cunoscută drept Băile Figa, şi administrată de primăria Beclean, BN, a deschis oficial sezonul estival 2016. Din clip se poate vedea că locaţia sclipeşte de curăţenie şi aşteaptă turiştii dornici de relaxare şi distracţie.