Archive - 2014

December 29th

La final de an, venerabilul nonagenar Teodor Tanco cere primarilor din UCGN să se retragă din executivul ong-ului care administrează patrimoniul fostului Regiment de Graniță 2 Năsăud

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazeta de bistrița

 Pe teme grănicereşti – LEGALITĂŢI, ILEGALITĂŢI ŞI POLITICALE LA U.C.G.N.

A fi reprezentant al comunelor grănicereşti astăzi.

December 15th

Valea Vinului: Sătenii au alungat investitorii microhidrocentralei! Oamenii nu mai vor să audă minciunile acestora și au cerut CL Rodna respingerea proiectului de concesiune care ar putea facilita demararea proiectul

Florica Dura

 Ajunși la limita răbdării, sătenii din Valea Vinului, Rodna, au amenințat cu bătaia investitorii care au fost prezenți duminică 14 decembrie, în sat, pentru a-i convinge pe aceștia să accepte începerea lucrărilor la o microhidrocentrală, proiectată pe toată lungimea satului.

December 9th

Andre Rieu a sosit în România pentru a pregăti concertul din iunie 2015

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Celebrul dirijor va evolua împreună cu orchestra sa, în Piața Constituției din București, în 13 iunie 2015.

December 3rd

Polițiștii bistrițeni ARESTAŢI PREVENTIV au mușamalizat FĂRĂ SCRUPULE un accident care a avut VICTIMĂ o FETIŢĂ de 8 ani

redactia@ziarul-bn.ro
preluare evz.ro

 Polițiștii bistrițeni ARESTAŢI PREVENTIV au mușamalizat FĂRĂ SCRUPULE un accident care a avut VICTIMĂ o FETIŢĂ de 8 ani

Comisarul- șef Ioan- Ovidiu Mureșan, inspector șef al IPJ Bistrița Năsăud
Cei trei ofițeri superiori, care conduceau Poliția din Bistrița Năsăud, au fost suspendați din funcții după arestare. Ancheta procurorilor DNA dezvăluie noi abuzuri făcute de aceștia.

December 1st

1 Decembrie 2014! La Mulți ani România! La mulți ani române!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Românii sărbăroresc astăzi 96 de ani de la Marea Unire! 

Cu această ocazie am preluat de pe you tube discursul episcopului Iuliu Hossu, ținut în 1918.

La mulți ani!

November 29th

Avertizare meteo de ninsori, vînt și polei în toată țara

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ANM

 rtizare meteo de ninsori, vant si polei in toata tara. Va ninge si in Bucuresti


Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori, vant moderat, depuneri de polei, valabila de sambata de la ora 20.00 pana duminica la ora 10.00. Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), de sambata, ora 20.00, si pana duminica, la ora 10.00, va ninge in jumatatea de est a tarii, iar in jumatatea de vest vor fi precipitatii mixte si se va forma polei.

November 25th

Update: Șefii IPJ BN arestați pentru 30 de zile. DNA a făcut publice faptele pentru care sunt acuzaţi şi reţinuţi Mureşan, Hasnăş şi Cloşcă

redactia@ziarul-bn.ro

 Sefii Inspectoratului de Politie al Judetului Bistrita-Nasaud(IPJ BN) au fost arestati pentru 30 de zile. Este vorba de Ioan Ovidiu Muresan, seful IPJ BN, Roberto Hasnas, seful politie rutiere, si Leon Closca, seful Politia din Nasaud.

Aici puteți citi învinuirile care li se aduc:


MUREŞAN IOAN OVIDIU – abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, constând în 14 acte materiale comise în perioada iunie – noiembrie 2014, fiind identificate şi probate următoarele cazuri:

Bistriţa:Şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie BN au fost reţinuţi pentru 24 de ore

redactia@ziarul-bn.ro


Informaţia a fost confirmată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Cluj, fiind vorba de Ioan Ovidiu Mureşan, Roberto Hasnăş şi Anton Leon Cloşcă, informează mesagerul.ro

 

November 24th

Bistriţa: Şefii IJP BN audiaţi de DNA

redactia@ziarul-bn.ro

  Comunicatul DNA Cluj, informează că cel puţin 4 comisari din comanda IJP BN sînt audiaţi la această oră, după ce de dimineaţă birourile acestora au fot percheziţionate. "Procurorii din cadrul  Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, în cursul anului 2014, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie.

Fosta preşedintă a ANRP, Crinuţa Dumitrean, adusă la DNA in dosarul despăgubirilor

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 


Crinuta Dumitrean
Foto: Agerpres
Fosta presedinta a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) Crinuta Dumitrean a fost adusa luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in cadrul procedurilor judiciare din dosarul in care fostul procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, este arestat preventiv.