Archive - Sep 29, 2011

Rodica Brănişteanu: Rezultatele muncii educatoarelor de la "Căsuţa cu Poveşti" au fost convingătoare la nivel naţional

Florica Dura

 Directoarea Grădiniţei " Căsuţa cu Poveşti" Rodica Brănişteanu are motive să fie mîndră de rezultatele muncii colectivului pe care îl conduce. Concluziile poiectului experimental educaţional pe care l-a implementat cu ajutorul părinţilor copiilor ce frecventează grădiniţa pe care o are în subordine au cîştigat finanţarea Uniceff şi recunoaşterea Ministerului Educaţiei, pentru ca experienţa educatoarelor de pe Zimbrului să fie exemplu educatoarelor din toată România, într-un proiect naţional ce va dura 2 ani.

Bistriţa: Grădiniţa "Căsuţa cu poveşti" dă tonul dezvoltării abilităţilor socio emoţionale la copii între 3 şi 7 ani

Florica Dura

 UNICEF România a ales să se implice într-un proiect al unei gradiniţe din Bistriţa. Este vorba de Grădiniţa “Căsuţa cu Poveşti”, instituţie care a propus Inspectoratului Şcolar Bistriţa-Năsăud un proiect axat pe dezvoltarea abilităţilor socio-emoţionale la copiii cu vîrste de la 3 la 7 ani, informează Biroul de PR al grădiniţei.

Nokia - Povestea declinului companiei care nu a înţeles că telefoanele inteligente vor domina piaţa

 Nokia avea lumea la picioare acum cativa ani cand numele companiei era sinonim cu telefoanele mobile rezistente si moderne. Finlandezii au refuzat insa progresul, nu au intuit cat de mult vor creste telefoanele inteligente si nici nu au venit cu un sistem de operare care sa tina pasul cu vremurile.