Archive - Mai 12, 2011

Sportul Bistriţean dixit: Fă selecţionata fotbalului judeţean şi provoacă un meci cu Gloria

Nu-i aşa că ar fi interesantă o întâlnire între Gloria de azi şi o selecţionată alcătuită doar din jucători bistriţeni care evoluează în judeţ? Mulţi spun că un meci între echipa lui Nae Manea şi una antrenată, să zicem, de Florin Danciu sau Constantin Sava, nu ar fi câştigată uşor de prima, ba chiar s-ar putea încheia cu un rezultat surprinzător, scrie sportulbistritean.ro

Foto: sportulbistritean.ro

Maşini noi de intervenţie la ISU BN, cumpărate cu bani europeni

Florica Dura

 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a fost dotat cu două autospeciale pentru intervenţii în caz de urgenţă, achiziţionate prin proiectul derulat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Transilvania de Nord”, şi finanţat prin Programul Operaţional Regional.

Detalii în filmul ataşat

Bistriţa: Conferinţa Regională a Consiliilor Judeţene ale Elevilor în perioada 13-15 mai

Primim la redacţie

Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean al Elevilor din Bistriţa-Năsăud , organizează în perioada 13-15 mai 2011, la Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu”, Conferinţa Regională a Consiliilor Judeţene ale Elevilor, din regiunea Nord-Vest, potrivit comunicatului dat publicităţii de Inspectoratul Şcolar BN.
La conferinţă participă reprezentanţi din judeţele Bihor, Cluj, Maramureş, Sălaj, Satu – Mare si Bistriţa-Năsăud.
Programul conferinţei cuprinde :
- sesiuni de cunoaştere
- prezentarea activităţilor consiliilor participante

Emoţiile ne influenţează sănătatea: Cum ne putem vindeca?

preluare blogbindecator

Nu mai poate fi pus la indoiala faptul ca starea noastra mental-emotionala are un impact crucial asupra starii de sanatate fizice.

Putem simti in viata de zi cu zi cum luptele noastre interioare, confictele care au loc in capul nostru si starile de tensiune emotionala ne intoxica din punct de vedere emotinal si in cele din urma ne fac sa neimbolnavim si la nivel fizic.

Steaua merge in finală, dupa 1-1 cu Braşovul

preluare Sport.Rol.ro

Steaua s-a obtiut calificat in finala Cupei Romaniei, dupa 12 ani, dupa ce a remizat 1-1 in returul semifinalei cu Fc Brasov, in aceasta seara. In tur, scorul a fost 0-0.
Cosmin Olaroiu a declarat la finlul meciului ca si-a felicitat jucatorii si ca va ramane la Steaua sa pregatească si finala cu Dinamo, dar exclude varianta sa ramana in Ghencea si din vara.