Archive - Feb 22, 2011

Shakira concertează în Bucureşti pe 7 mai

preluare you tube

 

După concertul susţinut în 2006 la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori, anul acesta Shakira concertează din nou în România, dar de aceasta data în Bucureşti, scrie HotNews.ro Evenimentul face parte din turneul mondial The Sun Comes Out si va avea loc în Piaţa Constituţiei, pe 7 mai, informează organizatorii. 

Noua Zeelandă. Imagini dramatice filmate după ce un puternic cutremur a lovit oraşul Christchurch

preluare Russia Today

Prim-ministrul acestei ţări a confirmat moartea cel puţin 65 de persoane,  în urma unui cutremur puternic de 6.3 grade ce a lovit oraşul Christchurch. Numărul morţilor se aşteptă să crească în mod semnificativ, informează Russia Today. Strigăte de ajutor puteau fi auzite de sub dărâmături, în timp ce echipe de salvare din întreaga ţară şi din Australia caută contra cronometru supravieţuitori, imediat ce a fot declarată starea de urgenţă, informează sursa citată. 

Al Jazeera English: Rapoarte despre moarte şi distrugeri vin dinspre Libia

preluare Al Jazeera English

Postul tv  Al Jazeera transmite că la graniţa egipteană cu Libia încep să sosească rapoarte de la cei care părăsesc ţara cuprinsă de revoltă.

Civili s-au grăbit la echipa Al Jazeera cu memory stick, spunândule că acestea conţin imagini cu "scene oribile": avioane şi elicoptere arzînd şi mercenari care au distrus case şi au sacrificat protestatarii care au cerut plecarea dictatorului libian Muammar al Gaddafi, aflat la conducerea ţării de 41 de ani, transmite sursa citată.

Traian Băsescu, la bilanţul MAI: Oriunde pui degetul, apar elemente de corupţie. Sunt destui angajaţi ai MAI care nu-şi fac datoria şi tolerează grupările de crimă organizată

"Oriunde pui degetul, apar ​elemente de coruptie", a declarat, marti, presedintele Traian Basescu, prezent la sedinta de bilant a Ministerului de Interne. "In calitate de presedinte al CSAT, solicit o evaluare om cu om", a spus seful statului, adaugand: "luand harta tarii, se vede unde politia e toleranta cu gruparile de crima organizata".

Lovitură năucitoare pentru afacerea Roșia Montană. De la Guvernul Boc (via Ministerul Culturii)

redactia@ziarul-bn.ro

"...RMGC (compania minieră care intenționează să exploateze aurul de la Roșia Montană) a primit o nouă lovitură năucitoare. De data aceasta nu de imagine, ci de legalitate: faptul că legea le interzice să exploateze Masivul Cârnic, muntele cel mai bogat în zăcământ aurifer din cei patru munți pe care intenționează să-i radă, scrie Mihai Goţiu pe platforma www.

Turist în Maramureş - La obeliscul "P..a Calului" din Cheile Danesti

Lucian Petru Goja de pe emaramures.ro

Minima -1 C, maxima + 2, +3 C si relativ senin dimineata, front atmosferic aducator de ninsoare, lapovita si-n final ploi, dupa-amiaza in zona Danesti apoi ger in weekend (-8, -9 C).