Archive - Ian 2011

January 31st

In Memoriam Bartolomeu Anania: "Moartea este un fenomen aparent"

preluare you tube

Viaţa în trup a Mitropolitului Bartolomeu Anania a încetat astăzi 31 ianuarie 2011. Pentru pomenirea sa, cu respectul cuvenit şi admiraţia pentru cele pe care le-a înfăptuit în timpul vieţii sale pe Pămînt, vă propunem o predică remarcabilă, preluată de pe you tube, întitulată: De ce murim?!

Magda Isanos: Dragostea mea

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Recită Tania Popa

Gunoierii şi poliţiştii au re-apărut pe străzile din Cairo

preluare Russia Today

Astăzi pe străzile din Cairo au apărut colectorii de gunoaie şi agenţii de Poliţie, s-au redeschis staţiile de metrou, după ce timp de mai multe zile capitala egipteană a fost transformată într-un cîmp de bătaie de cele mai mari proteste antiguvernamentale din ultimele decenii, informează Russia Today. Preocuparea primordială pentru aproape oricine în Cairo rămâne teama de de nu cădea victima fărădelegilor. Bandele de huligani au spart şi vandalizat supermarket-uri, mall-uri si magazine, precum şi case si apartamente de lux din zonele rezidenţiale şi bogate din suburbii.

Lectură poetică: Nora Iuga

preluare you tube

Lectură din volumele "Spitalul manechinelor" şi "Dactilografa de noapte",. Preluare de pe you tube.

Extinderea conştiinţei, la Codul lui Oreste

preluare you tube

Jurnalistul şi scriitorul Horia Ţurcanu, invitat în emisiunea lui Oreste, aduce în discuţie, noua paradigmă, conştiinţa şi extinderea conştiinţei. Detalii în filmul preluat de pe you tube.

CE îndeamnă România să respecte legislaţia europeană de protecţie a naturii în zona Sulina şi în Delta Dunării

Comisia Europeană

Comisia Europeana a solicitat Romaniei sa se ocupe de aspectele necorespunzatoare ale protectiei mediului natural din zona Sulinei si a Deltei Dunarii, una dintre cele mai importante zone umede ale Europei. Comisia este preocupata de procedurile deficitare de evaluare a impactului potential al dezvoltarii turismului in aceasta zona care face parte din reteaua Natura 2000.

January 30th

Avioane de luptă şi elicoptere militare peste Cairo, încercînd să preia controlul

preluare Russia Today

Jeturi Fighter şi elicoptere au survolat cerul, deasupra oraşului Cairo, duminică, în ceea ce părea a fi o incercare militară pentru a demonstra controlul asupra unui oraş asaltat de jafuri, jaf armate şi protestele anti-guvernamentale., informează Russia Tosday. Acest lucru s-a întîmplat cu cîteva minute înainte de începerea unei manifestaţii la care urmau să participe mii de manifestanţi.

January 29th

Vă puteţi imagina o lume fără România?

preluare you tube

 Mai este nevoie de comentarii?!