Archive - Ian 12, 2011

Mihai Eminescu: Melancolie

preluare you tube

 Poem recitat de actorul Ion Caramitru.

Australia: Potop la Brisbane

preluare Russia Today

Cel puţin 22 de persoane au murit şi mai mult de 40 au fost date dispărute în nord-estul statului Queensland din Australia, la Brisbane, transmite Russia Today, după ce ploile care au debutat la sfîrşitul lui noiembrie anul trecut au umflat toare rîurile din nord-estul ţării. O suprafaţă de teren la fel de mare precu, Germania, este inundată la această dată, potrivit sursei citate.

Bistriţa pierde doi sportivi de top, Croitoru şi Anghel. Dubla legitimare a fost interzisă

Agenţia Naţională de Sport şi Tineret a emis un ordin prin care interzice dubla legitimare a sportivilor. Astfel, sportivii care până în prezent erau legitimaţi la două cluburi vor trebui să renunţe la unul dintre ele. Cei mai afectaţi vor fi, în ţară, atleţii, boxerii şi ceilalţi sportivi de la lupte.

Australia: Inundaţiile din Australia au produs mai multe pagube decît uraganul Katrina

Al Jazeera English

 

Brisbane, al treilea oras ca marime din Australia, este asediat de ape miercuri, 30.000 de case fiind in pericol, din cauza celor mai grave inundatii din nord-estul tarii inregistrate in ultimul secol, care au ucis cel putin 12 persoane incepand de luni, relateaza Al Jazeera versiunea engleză.

Mii de locuitori si-au parasit locuintele, alimentarea cu curent electric este intrerupta iar Brisbane pare acum un oras fantoma.

Copiii sub doi ani predispuşi la alergii şi astm trebuie să evite piscinele tratate cu clor – recomandarea Agenţiei germane de Mediu

preluare you tube MedLive


Copiii mici cu istoric familial de alergii sau astm nu ar trebui sa frecventeze piscinele tratate cu clor, recomanda Agentia Federala de Mediu germana (UBA) luni, transmite AFP. “Copiii sub doi ani cu predispozitie genetica de alergii pot fi afectati de derivatele de clor (prezente in majoritatea piscinelor), care favorizeaza dezvoltarea unui astm”, se arata intr-un comunicat UBA, comentat de MedLIve şi preluat de HotNews.ro

Sîntem ceea ce mîncăm! Ep. I, II, III şi IV

preluare you tube

 Sănătatea e logică dar nu aduce profit! Spune acest film şocant. Eşti ceea ce mănînci! Deci mîncarea contează!

http://www.youtube.com/watch?v=WG-Dw-I6I78&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6r_RuPryTuU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=frkHWD3FaBY&feature=related

Wikileaks: Julian Assange a apărut în faţa unui tribunal englez în procesul privind cererea Suediei de a fi extrădat

Fondatorul Wikileaks a aparut pentru scurt timp într-un tribunal din Londra, dar el continuă lupta sa împotriva extrădării, informează Russia Today. Julian Assange este dorit în Suedia pentru a face faţă acuzaţiilor privind sexul neprotejat - acuzaţii despre care el spune că au fost fabricate în scopul de a fi urmărit penal, într-o scurtă declaraţie făcută presei la ieşirea din tribunal.

Detalii în filmul preluat de pe you tube.