Archive - Dec 2010

December 31st

Fragment din Copilaria lui Iisus de Jacob Lorber

Primim la redacţie

 Acest text l+am primit la redacţie, şi pentru că ne-a plăcut foarte mult, vi-l oferim şi vouă!

 

"Dupa ce a aranjat adapostul, Iosif a dus-o pe Maria inauntru si a asezat-o cu grija, iar Maria s-a simtit mai bine in aceasta pozitie si in acest loc. Cand a vazut-o pe Maria mai linistita, Iosif s-a adresat fiilor sai astfel: "Voi doi mai mari, o veti veghea pe Maria si ii veti da ajutor in caz de nevoie, mai ales tu, Joel, care mai stii cate ceva, de cand umblai cu prietenii mei din Nazaret!". Celorlalti trei le-a ordonat sa se ocupe de asin si de bou si sa aduca cumva carul in pestera, care era destul de incapatoare.

December 29th

Poveste despre oameni

Primim la redacţie

 Un indian american era impreuna cu prietenul sau in centrul New York-ului.
Era ora amiezii iar strazile erau pline de oameni. Masini claxonand,
taximetre ce luau curbele cu viteza, sirene ce se apropiau sau se
departau, toate aceste sunete ale orasului parca te asurzeau. Dintr-o data
indianul a spus:

- Am auzit un greiere.
- N-ai cum sa auzi un greiere in tot vacarmul asta! i-a spus prietenul
lui.
- Sunt sigur, am auzit un greiere! a insistat indianul.
- Asta-i o nebunie! a raspuns prietenul.

Din cauza zăpezii, Camionul de Crăciun a ajuns cu greu... la Şieu!

redactia@ziarul-bn.ro
Primim la redacţie

Elevii Şcolii Generale din Şieu au avut emoţii duble aşteptînd Camionul de Crăciun. O parte din emoţii au fost datorate faptului că urmau să primească pachetele expediate din Bavaria, şi altele au fost generate de zăpada cu care era acoperit carosabilul drumului judeţean, şi care era cît pe ce să blocheze accesul Cavalerilor Ioaniţi, spre şcoala din localitate.

December 28th

Noi umblăm şi colindăm!

preluare you tube

Pînă cînd n-a trecut sezonul colindelor, vă propunem o colindă superbă în interpretarea cîntăreţei Lenuţei Purja, o colindă de pe Valea Ţibleşului!

Bistriţa: Bernice a lansat primul videoclip 3D din Romania pe Internet

Primim la redacţie

Cu sprijinul Directiei Judetene de Sport si Tineret Bistrita si a Primariei Bistrita, Bernice Chitiul a lansat in data de 26 decembrie 2010 videoclipul: “Letter to the winter” format stereoscopic, 3D; muzica : Florin Chitiul, versuri: Ana & Bernice Chitiul. Ineditul evenimentului consta in faptul ca a fost lansat de asemenea si pe internet, in format anagliph, astfel fiind primul videocplip muzical 3D din Romania si afirmativ din Europa adresat publicului larg, informează PR artistei, într+un comunicat remis presei.

December 27th

Turism virtual: Alaska. ţara ursului polar!

preluare you tube

Alaska a fost descoperită în 1741 şi folosită mulţi ani ca teritoriu rusesc. În 1867, după negocieri îndelungate, Alaska a fost vîndută Statelor Unite pentru 7.2 milioane dolari. A fost numită "cutia de gheaţă",  "grădina ursului polar" şi Walrussia. Dar în limba popoarelor sale indigene, cuvântul Alaska înseamnă Pămînt Mare, potrivit Russia Today.

 

Mai multe detalii în filmul ataşat.

Pilulele în care avem încredere!? Episodul II

preluare you tube